Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсонській ОВА розповіли про роботу для відновлення Херсонщини

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 33 бригади – це 143 робітники та 62 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять В. Олександрівку, Брускинське, Берислав, Щасливе, Станіслав, Крутий Яр та Херсон.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 з робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 10 адресами, де OSB-листами закрили 31 вікно в житлових будинках.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 43 181,7 гектара територій, з них 37 254,9 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено майже 73,0 тис. вибухонебезпечних предметів.З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 100 людей, з них 12 дітей та 2 маломобільні особи. Автомобільним транспортом евакуйовано 74 осіб, потягом – 26.

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Михайлівку, Любимівку, Нововознесенське та Томарине, де оглянули 91 пацієнта.

В Осокорівці Бериславського району встановили ще одне мобільне бетонне укриття.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН