Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХНТУ підписав меморандум про співпрацю з Вінницьким університетом

Херсонський національний технічний університет, під керівництвом ректора професора Олени ЧЕПЕЛЮК, підписав меморандум про співпрацю з Вінницьким державним педагогічним університетом ім. М.Коцюбинського, представленим ректором професором Наталією ЛАЗАРЕНКО.
“Метою співпраці є забезпечення високоякісної підготовки здобувачів, яка відповідає сучасним вимогам ринку праці та потребам роботодавців. Домовленості передбачають науково-методичну та організаційно-методичну взаємодію, а також спільні зусилля у сфері освітніх послуг. Початком роботи над реалізацією декларованих домовленостей стали пропозиції від ХНТУ щодо програми академічної мобільності у весняному семестрі для студентів факультету права, публічного управління та адміністрування ВДПУ ім. М. Коцюбинського. Програма передбачає навчання здобувачів освіти за вибірковими дисциплінами та проходитиме в дистанційному форматі без відриву від основної програми базового ЗВО”, – повідомляє пресслужба навчального закладу.
За умови успішної реалізації програми академічної мобільності студенти отримають документи, які підтверджують результати навчання.
Зі всіма пропозиціями для академічної мобільності в ХНТУ на весняний семестр можна ознайомитись на сайті: http://kntu.net.ua/ukr/content/view/full/92760
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН