Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХНТУ проходить профорієнтаційна інфоакція “PROFIBOOM 2024”

Про це повідомила пресслужба ХНТУ.
Профорієнтаційна інфоакція PROFIBOOM 2024 аперше була проведена в 2021 році – і має успішне продовження. Це – неформальна зустріч випускників і працюючих за фахом студентів старших курсів зі студентами 1-3 курсів спеціальностей 131-Прикладна механіка, 133-Галузеве машинобудування, 151-Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,  спілкування «тільки випускники і студенти» без залучення роботодавців як власників бізнесу, бо  довіру у студентів можуть викликати тільки рівні до них, і тільки ті хто недавно були студентами.
“Запрошую вас на профорієнтаційну інфоакцію PROFIBOOM 2024, яку організує Херсонський національний   технічний університет- ХНТУ. Своїм досвідом пошуку роботи, особливостями організації робочого процесу, умовами оплати праці поділяться випускники ХНТУ та ЗВО-партнерів”, –  з таким зверненням  Олена Чепелюк, ректорка ХНТУ, анонсувала інфоакцію.
 Студент повинен мати можливість «забезпечити себе освітнім капіталом».
 ХНТУ релоковано до Хмельницького. Адміністрація захід розпочала  у Хмельницькі обласній бібліотеці, через знеструмлення частини міста, але труднощі тільки об’єднують колектив  цього освітнього  закладу.
“Захід відбувся і навіть набув особливого шарму в такій незвичайній обстановці.
Наші випускники, студенти та викладачі надихають. Надихають засновник заходу Дмитро Дмитрієв і організатори заходу – Марія Артеменко, Єрифа Софія, Ковальчук Ольга, Іван Наконечний. Вони не тільки організували “Профі Бум”, але й зуміли швидко адаптуватися до несподіваних обставин. Це показує, що разом ми можемо перетворювати будь-які виклики на нові можливості. Херсон чекає на наше повернення – про це сказав Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради. Також захід підтримала Тетяна Ніколаєва, директорка Херсонського обласного центру зайнятості”,  – зазначила Олена Черелюк.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН