Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Хмельницькому відкривають коворкінг для внутрішньопереміщеної молоді

Херсонський обласна молодіжна організація ” Центр креативної творчості “Бумідей” спільно з Херсонським національним технічним університетом створює в Хмельницькому co-working place для внутрішньо переміщеної молоді з Херсонщини, оснащений 20-ма новими ноутбуками від Національний проєкту «СпівДія Ноут».

Проєкт відкриє можливість молоді Херсонщини, яка була вимушена покинути свої домівки, навчатися, спілкуватися та розвиватися. Зокрема, члени нашої організації, які є студентами кафедри дизайну ХНТУ, можуть не тільки самі використовувати отримані ноутбуки для онлайн-навчання та створення власних творчих проєктів, а й проводити майстер-класи для школярів старших класів з освоєння комп’ютерних програм.

Щоб бути в курсі майбутніх подій та активностей, обов’язково слідкуйте за нашими соціальних мережах. Ви не захочете пропустити цю захоплюючу можливість спілкуватися з іншими студентами та розвивати свої навички в спільноті, яка підтримує вас. Приєднуйтесь до нас у коворкінг і давайте працювати разом для досягнення наших цілей!
Проєкт реалізовано завдяки молодіжній програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», за підтримки Благодійної організації «Українська освітня платформа», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Час: будні від 9:00-16:00.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН