Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські виші візьмуть участь у Міжнародній конференції «Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні Херсонщини»

Херсонський національний технічний університет разом з нашими партнерами в Україні та за її межами продовжує готуватися до Міжнародної науково-практичної конференції «Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні Херсонщини», – про це написали на офіційному сайті  ХНТУ.
З кожним днем кількість партнерів та співорганізаторів збільшується, адже всі розуміють актуальність та важливість піднятого питання.
Наразі для проведення конференції об’єдналися 5 університетів України – ХЕРСОНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, ХЕРСОНСЬКА ДЕРЖАВНА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ, КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ, ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ та 3 закордонні університети, це – UNIWERSYTET JAGIELLOŃSKI (Польща), DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (Туреччина), HAMBURG UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES (Німеччина), а також ХЕРСОНСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА та ФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ.
Виявили бажання підтримати конференцію й Херсонська та Хмельницька обласні військові адміністрації.
Нагадуємо, що проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні Херсонщини» заплановане на 26-28 квітня 2023 року. Конференція приймає доповіді за 9-ма секціями, які розкривають різні аспекти повоєнного відновлення. Детальніше можна ознайомитись на сайті: http://kntu.net.ua/ukr.
Для того, щоб провести конференцію на найвищому рівні, представники оргкомітету з ХНТУ переймають досвід колег з інших закладів й організацій.
Зокрема, долучилися до участі у схожому за напрямом заходу «Друга конференція про війну в Україні: дослідження впливу на науковий сектор та підтримка ініціатив».
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН