Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ проводить профорієнтаційну роботу серед школярів

Днями в Одесі на базі Рішельєвського наукового ліцею відбулася тематична зустріч учнів Херсонського наукового ліцею Херсонської обласної ради з представниками вищих навчальних закладів Херсонщини. До заходу долучився й відповідальний секретар приймальної комісії Херсонського державного університету Юрій Юрчук, – повідомляє пресцентр ХДУ.

У ході зустрічі присутні поспілкувалися з приводу вибору майбутньої професії, ролі інтелектуальних конкурсів та наукової діяльності у набутті предметних і м’яких навичок, необхідних сучасній людини. На зустріч завітала начальник управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Тетяна Юшко.

Зазначимо, що Рішельєвський науковий ліцей надав прихисток спільноті Херсонського наукового ліцею Херсонської облради.

 

У Херсонському державному університеті всі факультети вже розпочали активну підготовку до вступної кампанії-2024. І саме одним із напрямів профорієнтаційної діяльності є зустрічі з потенційними абітурієнтами. Така практика – традиційна для нашого університету. Адже це слушна нагода поспілкуватися з вступниками та представити їм переваги вступу до ХДУ.

Так, днями представники педагогічного факультету ХДУ провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з КЗ «Новгород-Сіверський фаховий медичний коледж» Чернігівської обласної ради. Викладачі Лідія Дрозд, Ірина Фоміна, Анастасія Волянюк розповіли у ході зібрання пояснили присутнім умови вступу, розповіли про пільги, вказали на переваги та можливості навчання на педагогічному факультеті. А також відповіли на поставлені запитання.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Ректор ХДУ перебуває з робочим візитом у США

Проректорка ХДУ Дар’я Мальчикова прочитала англомовну лекцію для студентів Гарвардської вищої школи дизайну

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН