Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор ХДУ привітав освітянську спільноту з Новим роком

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський звернувся до колективу, студентів та привітав з Новим роком!

Дорогі колеги, студенти, друзі! Від всього серця вітаю вас з Новим роком!

СИЛЬНІ – це те, що я можу упевнено сказати про нашу родину Херсонського державного університету. Сильні духом, своїми великими та маленькими перемогами, єдністю, любов’ю до життя!

Уявіть силу любові та підтримки, коли дві молоді людини, відірвані від дому, разом роблять крок у майбутнє. Або силу духу та вмотивованість студентки, яка вдень складає іспит, а ввечері ми вже вітаємо її з народженням малюка. Вражає відданість наших викладачів, які в Херсоні під обстрілами або далеко від рідного дому захищають дисертації та здобувають вчені звання. Важко навіть уявити мужність наших студентів, які перебуваючи в окупації, беруть участь у конкурсах, що популяризують українську культуру та історію. Попри складнощі ми в колективі святкуємо весілля, народжуються діти, відбуваються великі та маленькі перемоги… Це неймовірно, адже йдеться про нашу силу, силу кожного, яка веде нас до Перемоги України. Життя неможливо спинити і ми не ставимо його на паузу!

Так, цей рік для нашої освітянської спільноти був сповнений втрат… Комусь тепер навіки 34-ри, хтось більше ніколи не зможе обійняти найрідніших, а у когось вже нема домівки… Клятий ворог намагається знищити наш всесвіт, який ми будували та підтримували роками. Але ми не зламаємось і не впадемо у відчай. Дякуємо за можливість жити, працювати та навчатись нашим захисникам та захисницям, волонтерам, всім українцям та міжнародним партнерам, хто своїми діями наближає Перемогу.

КРАЩІ! Це про Херсонський державний університет. Це дійсно так і справа навіть не у рейтингах, хоча вони авторитетно підтверджують спільні здобутки. Кращі тому, що знаємо, куди йдемо, чого прагнемо і що для цього потрібно. Ми сперечаємось й дискутуємо, коли обговорюємо план змін, та зібрані й згуртовані, коли працюємо на результат. Ми працюємо та навчаємось з різних куточків країни та світу, але точно знаємо, що ми – одна родина. А родина, це там, де підтримують, надихають, люблять…

ПЕРЕМОГА! Про неї всі наші мрії, дії та думки. Вона обов’язково буде! “Рідні, ви вільні!” – почує лівий берег Херсонщини. МИ ВДОМА – одного разу скажу я та кожен, хто повернеться додому, у рідний Херсон. Так буде, адже ми щодня доводимо, що для нас немає нічого неможливого.

Тепла, тихих ночей та спокійних днів, обіймів, сміху та любові! Бажаю кожному надихнутись на добро та позитив у святкові дні, відпочити, поспілкуватись з близькими! Нехай Новий рік буде переможним! Зі святом, моя університетська родино!

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Студенти ХДУ проходять виробничу практику на підприємствах різних міст України

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН