Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проректорка ХДУ Дар’я Мальчикова прочитала англомовну лекцію для студентів Гарвардської вищої школи дизайну

Проректорка з навчальної та науково-педагогічної роботи Херсонського державного університету Дар’я Мальчикова прочитала лекцію «Трансформоване місто і природа: виклики війни» у Гарвардській вищій школі дизайну за програмою «Перехід як умова: Дослідження України. Урбанізм. Довкілля. Інфраструктура», – повідомляє пресцентр ХДУ.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський наголосив:

“Інтеграція Херсонського державного університету до освітнього та наукового світового простору відбувається на різних рівнях. Поки перебуваю з робочим візитом у США, проректорка ХДУ Дар’я Мальчикова прочитала лекцію у Гарвардській вищій школі дизайну. Англійською мовою! Це про рівень наших науковців та про інтерес до України в США”.

 

Ця подія відбулась на запрошення Ів Блау, професорки Гарвардської вищої школи дизайну, директорки Центру російських та євразійських досліджень імені Девіса (Гарвардський університет).

“Після воркшопу у Нідерландах, де у тому числі обговорювалися глобальні наслідки від теракту на Каховській ГЕС, у Дарії Мальчикової з’явилося багато нових контактів, її дослідження та виступ були високо оцінені і, як результат – запрошення виступити з лекцією у Гарвардському університеті для науковців в сфері просторового планування, архітектури і міського дизайну”, – зазначив Олександр Співаковський.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Науковці ХДУ розповіли про екозлочини російських загарбників у природоохоронних територіях Херсонщини

Із музею Херсона під час окупації викрадено картину відомого художника Івана Похитонова

У Каховському районі новий український дрон атакував ворожу техніку: ціль знищено миттєво

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН