Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські поліцейські взяли участь у тренінгу з підвищення стресостійкості

Представники Консультативної місії Європейського Союзу та громадського руху «Віра, Надія, Любов» провели для працівників поліції Херсонщини тренінг «Перемога над стресом».
Через непрості умови роботи поліцейські стикаються з численними викликами, що неминуче призводить до накопичення стресу. Тож тренери розповіли учасникам про ознаки та стадії стресу, методи зняття психологічної напруги, – повідомили в пресслужбі Поліції Херсонщини.
На практиці усі відпрацьовували методи регуляції свого психоемоційного стану та подолання емоційного виснаження, виконували дихальні та творчі вправи, вчилися розпізнавати ознаки професійного вигорання. Дізналися, як самостійно справлятися з психічною напругою, аби у подальшому допомогти собі та колегам.
За словами організаторів, основна мета проведення такого заняття – навчити поліцейських долати стресові наслідки пережитих подій, пов’язаних із війною, запобігти розвитку у працівників посттравматичного стресового синдрому.
Тренінг став не лише джерелом корисної інформації, але й майданчиком для щирого спілкування та обміну досвідом між учасниками і тренерами. Набуті знання та навички допоможуть поліцейським Херсонщини ефективно долати стрес, зберігати психологічне здоров’я та успішно виконувати свої службові обов’язки.
Згуртованість та єднання – запорука успішної роботи!
и ещё 3
Все реакции:

12

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН