Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція зафіксувала 14 воєнних злочинів російської армії проти мирного населення правобережжя Херсонщини

Ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти Бериславського та Херсонського районів із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків, авіації та БпЛА. Ціллю атак росіян залишаються об’єкти життєзабезпечення та цивільної інфраструктури, – повідомляє Поліція Херсонщини.
Під обстрілами противника перебували Білозерка, Чорнобаївка, Антонівка, Інженерне, Садове та Придніпровське.
російські військові здійснили артилерійський обстріл Новотягинки, отримала поранення 51-річна місцева жителька.
армія рф систематично обстрілювала Херсон. У Дніпровському районі вибухи пролунали поруч з об’єктом критичної інфраструктури, пошкоджено паркан, вікна та двері будівлі. Ворожий снаряд розірвався у дворі школи, пошкоджено вікна та доріжку на спортивному майданчику. Від жителів прибережної частини надходили заяви про пошкоджені обстрілами приватні будинки.
У Корабельному районі внаслідок ворожих атак перебиті газові труби, вибиті вікна у багатоповерхівках, у приватних будинках пошкоджено фасади, двері та вікна.
На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.
За минулу добу поліція відреагувала на 334 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 14 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН