Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині внаслідок російських атак одна людина загинула та двоє поранені: поліція фіксує наслідки

Армія країни-агресора продовжує терор мирного населення правобережжя Херсонщини. Минулої доби ворожі удари були завдані по агропромислових підприємствах та житловому сектору з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА.
У Бериславі військові рф скинули керовану авіаційну бомбу на багатоповерховий будинок, обвалилася частина під’їзду. На щастя, ніхто з мирних жителів не постраждав, на момент атаки люди перебували в укритті. Авіаційні удари того дня ворог наніс також по Шляховому, Одрадокам’янці, Новобериславу та Новокаїрах, – повідомляє Поліція Херсонщини.
Під артилерійським вогнем противника перебувало Велетенське. Внаслідок вибухів пошкоджено приватний будинок та загинув 65-річний чоловік, контузію і черепно-мозкову травму отримала 51-річна жінка.
Внаслідок ворожого обстрілу Михайлівки вогнепальні поранення отримав 67-річний чоловік.
Під час нічної дронової атаки російські військові БпЛА типу «Shahed-136» атакували аграрне підприємство у Херсонському районі. Внаслідок удару пошкоджено складське приміщення, там зайнялася пожежа.
Балістичною ракетою окупанти вдарили по одному з населених пунктів Музиківської громади. Внаслідок потужного вибуху пошкоджено сільськогосподарську техніку на території фермерського господарства: комбайн, спецавтомобіль, чотири вантажні автомобілі та один легковик.
У Херсоні під ворожим обстрілом були центр, Корабельний та Дніпровський райони. Зафіксовано пошкодження багатоповерхових та приватних будинків.
На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, правоохоронці вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.
За минулу добу поліція відреагувала на 183 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 9 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН