Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор ХДУ підписав угоду про співпрацю з Харківським національним університетом імені В.Н.Каразіна

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський та ректорка Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Тетяна Кагановська підписали договір про партнерську співпрацю, – пресцентр ХДУ.

Освітні заклади поєднують давні партнерські відносини, зокрема це спільна участь у міжнародних проєктах.

За словами ректора ХДУ, актуалізація співпраці і об’єднання зусиль з інтеграції до європейського освітнього середовища, з розвитку вищої освіти України та наших регіонів лише закріплюють спільні прагнення створювати найкращі умови для наших здобувачів та формувати людський капітал.

“Ми багато спілкуємось з пані ректоркою і однозначно, що нас і Каразінський університет поєднують цінності, бажання докладати зусиль, щоб бути кращими у своїх регіонах, надавати якісну освіту. Дякую пані Тетяні за щирість, за те, що під час спілкування з нашими студентами поділилася частиною своєї душі, коли казала про те, як би важко, інколи під супровід вибухів та повітряних тривог, не доводилося працювати, але натхнення та сили дають саме студенти. Адже вам, шановні наші здобувачі, ми віддаємо свої знання, досвід, свою любов, бо знаємо, що ви – майбутнє України, яку ми всі хочемо бачити вільною, мирною та процвітаючою”, – зазначив ректор Олександр Співаковський.

Зустріч ректорів відбулася в івано-франківському офісі ХДУ.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У ХДУ відбулася вчена рада

Студентка ХДУ взяла участь у розробці проєкту з відбудови освіти після деокупації

Під обстрілами розміновувала деокуповану територію Херсонщини: історія поліцейської Марини Островської

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН