Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ разом з партнерами реалізує міжнародний проєкт із цифровізації університетів

За модеруванням заступника міністра освіти і науки України Михайла Винницького відбулася організаційна зустріч всіх учасників та партнерів за проєктом DigiUni в межах Erasmus+ Capacity building in the field of higher education (ERASMUS-EDU-2023-CBHE) Strand 3 (Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти), – повідомляє пресцентр ХДУ.

Від Херсонського державного університету долучились ректор Олександр Співаковський та проректорка з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Алла Цапів.

“Це масштабний проєкт із цифровізації університетів, координатором якого є Київський національний університет імені Тараса Шевченка, а саме Сергій Бронін. Дякуємо керівниці програми Erasmus+ в Україні Світлані Шитіковій за підтримку української вищої освіти”, – зазначив Олександр Співаковський.

За словами ректора, наразі триває укладання партнерських угод та підготовка до kick off- meeting – стартової зустрічі у межах проєкту, що має відбутися найближчим часом.

Зазначимо, що результатом проєкту DigiUni, що розрахований на 4 роки, має стати діджитал-платформа, яка систематизує весь цифровий контент університетів-партнерів, що забезпечить безперервну, високоякісну, інклюзивну та прозору освіту.

  Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:

У ХДУ завершують навчання 409 магістрів: ректор підписав дипломи

Викладачки ХДУ взяли участь у Міжнародному форумі в Швейцарії

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН