Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХНТУ в Хмельницькому провів тренінги для школярів в рамках проєкту “Нескорені діти Херсонщини. Відновлення”

Про це повідомила Олена Чепелюк, ректорка ХНТУ.
“Наші діти розкидані по всьому світу і втратили можливість спілкуватися з друзями дитинства. Команда ХНТУ впевнена в найкращому майбутньому рідного міста. Саме тому ми вирішили підтримати херсонську молодь і допомогти згуртуватися тим юнакам і дівчатам, які через війну тимчасово живуть в інших містах України і світу“, – зазначила Олена Чепелюк.
Вісімнадцять юних херсонців віком 14-17 років впродовж двох днів створювали суспільно корисні проєкти для Херсонщини в рамках проєкту.
Учасників тренінгу вітали представники Херсонської ОВА.  Володимир  Клюцевський, заступник  очільника області відмітив участь у заході майбутніх лідерів і висловив впевненість, що саме ці молоді люди будуть сприяти розвитку Херсонщини.
 Долучилася до організації тренінгу  очільниця управління освіти і науки Херсонщини Тетяна Юшко, яка продовжує опікуватися молоддю Херсонщини незалежно від її теперешнього місцезнаходження. Саме вона запросила на тренінг юних херсонців, які тимчасово перебувають в Хмельницькому.
Цей проєкт об’єднав  херсонців в усьому світі. Автори проєкту: випускники програм Міжнародного республіканського інституту (IRI).
Тренерами виступили Олег Половцев – експерт з лідерства, голова правління ГО «Українсько-європейські навчальні студії», професор кафедри державного управління і самоврядування ХНТУ та Олена Зубаль – випускниця програм «Школа молодого політика» та «Академія політичного лідерства» Міжнародного республіканського інституту, член Студентського парламенту ХНТУ.
 Також ректорка ХНТУ подякувала колегам Хмельницького національного університету за гостинність.
 Як проходив захід – дивіться у відео:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН