Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші відбувся випуск магістрантів (Відео)

У Херсонському національному технічному університеті відбувся випуск магістрантів. Дипломи магістрам публічного управління та адміністрування вручили заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан, ректор ХНТУ Юрій Бардачов та завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Іван Лопушинський.

«У дуже цікавий час йдуть від нас магістри: не потрібно чекати пенсії, щоб стати міністром чи президентом. У них гарні перспективи. Той поштовх, який вони отримали, відкриває для них великі можливості: працює система «Ліфт» в області й Україні. Радимо їм якнайшвидше включатись у процес формування державної служби і приносити користь всій країні», – сказав ректор Херсонського національного технічного університету Юрій Бардачов.

Цього року 118 магістрів спеціальності «публічне управління та адміністрування» отримали дипломи. У 18 випускників документ про вищу освіту – з відзнакою.

«Хочу побажати всім випускникам-магістрам знайти себе і реалізувати всі знання, отримані у вишу. Навчання в університеті – це поштовх до подальшого розвитку», – підкреслив заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.

Магістр публічного адміністрування є фахівцем державного управління та місцевого самоврядування, може знайти себе у різних галузях діяльності: громадські та благодійні організації, партії і науково-дослідні установи, засоби масової інформації або консалтингові центри. Менеджери-управлінці – затребувані фахівці, у цій професії не має «стелі»: від керівництва 1-2 співробітниками і невеликою командою до управління потужним підприємством чи великою організацією.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН