Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХНТУ херсонський автохолдинг провів профорієнтаційний захід

«Автопланета» провела зустріч зі студентами Херсонського державного технічного університету. Автохолдинг заснував «Стипендію від BOSCH» і запрошує студентів позмагатись за неї, також пропонує проходити практику в компанії, дізнатись про існуючі вакансії.

Проект «Стипендія від BOSCH» – перший крок у бізнес-кар’єрі сьогоднішніх студентів. Ті, чиї наукові роботи будуть визнані кращими, отримуватимуть іменні стипендії протягом трьох місяців та сертифікат на проходження практики в холдингу.

«Стипендія від BOSCH» була започаткована засновником холдингу «Автопланета Романом Романовим 10 років тому. Ми продовжуємо ці традиції, зустрічаємось зі студентами херсонських вишів і пропонуємо їм взяти участь у конкурсі на отримання стипендії та закріпити свої знання на базі нашого холдингу. Це унікальний проект, оскільки більше двох сотень наукових робіт написані і отримали достойні оцінки, близько 1 тисячі студентів вже пройшли практику в «Автопланеті», деякі з них отримали роботи в групі компаній. Тобто реальний бізнес йде до молодих людей, які повинні знати, що вони потрібні на ринку праці, що можна знайти достойну роботу і будувати кар’єру в регіоні», – прокоментував генеральний директор холдингу Дмитро Іванов.

Можливість отримати стипендію та сертифікат на проходження практики в «Автопланеті» зацікавила студентів різних факультетів, які вже зараз замислюються над кар’єрою.

«Я хочу навести всім працедавцям діяльність «Автопланети» як приклад. Представники прийшли не лише до студентів, а й прийшли до науки. Тому що у нас потужний факультет механіки, з яким у холдингу може скластись співпраця. Важливо і для роботодавця, і для студента побачити один одного раніше, адаптуватись. Ми готові дещо змінити навчальний план, щоб бути ближчими до конкретного роботодавця. Дуже правильні дії, і вдячний «Автопланеті» за це», – сказав ректор Херсонського національного технічного університету Юрій Бардачов.

Херсонський холдинг об’єднує лідерів автомобільного ринку: KIA, Hyundai, Volkswagen BMW, Renault, JAC, Great Wall, Ravon, надає повний спектр автомобільних послуг у СТО «BOSCH-сервіс», магазині автозапчастин, Центрі кузовного ремонту та шинному центрі «Автопланета». Співпраця з групою компаній – це гарна перспектива кар’єрного росту, розвитку та стабільного доходу для випускників з технічною освітою.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН