Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рибпатруль Херсонщини проводить рейди по ринкам та місцям стихійної торгівлі

Про це повідомила пресслужба Херсонського рибоохоронного патруля.
З метою контролю реалізації водних біоресурсів державні інспектори Херсонського рибоохоронного патруля щоденно, ризикуючи своїм життям та перебуваючи під обстрілами, відпрацьовують ринки та місця стихійної торгівлі у м. Херсоні та деокупованій частині Херсонської області (Херсонський та Бериславський райони).
У період з 15 по 19 грудня рибпатрульними зафіксовано 4 факти незаконної реалізації водних біоресурсів, за якими складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Із незаконної реалізації вилучено 133 кг водних біоресурсів.
Так, 19 грудня під час відпрацювання ринку у Дніпровському районі м. Херсона рибпатрульними затримано громадянина, який не зміг надати відповідні документи на 100 кг карася сріблястого.
Херсонський рибоохоронний патруль вчергове звертає увагу мешканців Херсонщини, що з метою недопущення спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь серед громадян після підриву Каховської ГЕС тимчасово, до закінчення надзвичайної ситуації, на ринках та невстановлених місцях на території Херсонської області заборонена торгівля всіма видами водних біоресурсів!
Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН