Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Картини студента ХДУ Андрія Кирилюка представлені на виставці у Івано-Франківському краєзнавчому музеї

У Івано-Франківському краєзнавчому музеї Прикарпаття відкрито зимову виставку робіт ГО «Мистецьке Братство». На виставці експонуються картини як відомих на Прикарпатті знаних митців та мисткинь, так і художників-початківців. Зокрема там можна ознайомитися з роботами магістранта факультету культури та мистецтв Херсонського державного університету Андрія Кирилюка, – повідомляє пресцентр ХДУ

На виставці експонується декілька робіт студента ХДУ Андрія Кирилюка. Одна з них виконана на тонованому папері з використанням сангіни і білого олівця, інші – це олія на полотні.

                                    

      Роботи студента ХДУ Андрія Кирилюка

Загалом виставка нараховує понад 50 різножанрових робіт в різних техніках виконання. Як зазначили в Івано-Франківському краєзнавчому музеї, переважають зимові пейзажі, також є натюрморти, портрети, твори на різдвяну тематику. Оскільки виставка організована художниками до різдвяних свят.

Відкриття експозиції відбулося 13 грудня, ознайомитися з нею можна до 14 січня. Проходить вона під патронатом Управління культури, національностей та релігії Івано-Франківської ОВА.

 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Херсонська обласна бібліотека для дітей перемогла у Всеукраїнському огляді-конкурсі обласних бібліотек для дітей

Студенти факультету журналістики ХДУ перемогли в конкурсі творчих робіт

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН