Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині рибпатруль проводить рейди на ринках та місцях стихійної торгівлі щодо незаконної реалізації водних біоресурсів

14 грудня з метою контролю реалізації водних біоресурсів проведено спільні заходи по відпрацюванню ринків та місць стихійної торгівлі м. Херсона та Херсонського району.
До складу рейдової групи увійшли начальник Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Херсонській області Володимир Кучер та в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Ігор Шапран.
За результатами проведених заходів до рішення суду із реалізації вилучено 57 кг водних біоресурсів та оформлено 2 протоколи відповідно до ч.1 ст.88-1 КУпАП, які будуть направлені до суду для розгляду та прийняття відповідного рішення.
Так, на ринку у Дніпровському районі м. Херсона зафіксовано факт порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного світу. Громадянин здійснював збут 15 кг щуки без документів, що підтверджують її походження.
Також під час відпрацювання стихійного ринку у с. Киселівка Херсонського району був затриманий громадянин, які реалізовував 34 кг карася сріблястого та 8 кг молоді сазана без відповідних документів.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН