Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський школяр Микита Суслов переміг на чемпіонаті з важкої атлетики в Німеччині

Про це повідомило видання АмальФранкурт.

“Коли я їхав на змагання, у мене було три мети. Перша – щоб мої рідні були щасливі, насамперед мама, тато, і я хотів довести, що я щось можу. Друга мета – це щоб всі дізналися про Україну, що я саме з України, і що у нас там дуже сильні люди. І третя мета – щоб якось це вплинуло на ставлення жителів цієї країни до українців”, – розповідає Микита Суслов.

Юнак виступав у ваговій категорії до 61 кг. У поштовху він підняв 91 кг, у ривку – 79 кг. Як результат – перше місце і звання чемпіона Німеччини з важкої атлетики серед юніорів.

“Ми здолали 400 км, щоб потрапити на ці змагання, там було багато людей. Але я знала, що Микита впорається: у нього немає страху, у нього сильний дух і сильний характер. І коли він пішов піднімати вагу, я йому вигукувала – “На характері!”, – згадує мама хлопця Олександра Лубінецька.

Привітав з перемогою Микиту і колектив Школи гуманітарної праці (Херсон), де він продовжує навчатися.

“Вітаю учня 9 – А класу, Суслова Микиту, з першим місцем і званням чемпіона Німеччини з важкої атлетики серед юніорів! У свій час він у Одесі займався воркаутом, наразі демонструє високі показники та мріє перевершити світові рекорди. Пишаємося Микитою, який перебуває далеко за межами України і здобуває спортивні перемоги. Бажаємо нашому вихованцю нових і яскравих звершень і злетів як у спорті, так і в навчанні”, – прокоментував Артем Кияновський, директор  ШГП.

Читатйе на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Методику онлайн навчання розробив колектив ШГП

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН