Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За результатами міжнародних досліджень рейтинг оцінки наукової продуктивності в ХДУ зріс на 10 позицій

За даними міжнародного рейтингу National H-index Ranking Херсонський державний університет посідає 84 місце. З квітня 2023 року університет значно покращив свої позиції, піднявшись на 10 сходинок. – повідомляє пресслужба ХДУ.

 

 
   Ректор ХДУ Олександр Співаковський зазначив, що науковці університету, попри труднощі та виклики, продовжують демонструвати високі наукові результати та досягнення:

“За будь-яким успіхом університету стоять конкретні результати наших колег! За даними міжнародного рейтингу National H-index Ranking, інформація якого щойно оновилася, ми посіли 84 позицію, піднявшись з квітня 2023 року на 10 сходинок. Маємо високий науковий потенціал і зберігаємо лідерські позиції серед релокованих закладів вищої освіти Херсонщини”.

Ключовим показником під час формування рейтингу є індекс Гірша як відома, популярна та стабільна метрика у сфері наукових досліджень. А аналіз відбувається з урахуванням відомостей наукометричних баз даних та платформ Scopus, Web of Science та Google Scholar.

  Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Бібліотекарі з Херсона вивчають досвід колег у Німеччині

У ХДУ визначили переможців студентської олімпіади з образотворчого мистецтва «Херсонські мотиви»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН