Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ стартувала державна атестація

У Херсонському державному університеті розпочали роботу екзаменаційні комісії з атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, – повідомляє прсецентр ХДУ.

11 грудня почали працювати комісії з державної атестації магістрантів на трьох факультетах: медичному, культури і мистецтв й біології, географії та екології. Розклад роботи та відповідна документація були оприлюднені заздалегідь.

Крім того, у ході роботи представники навчального відділу здійснюють перевірку присутності здобувачів й членів комісій, належної роботи комісій. Відбувається повний відеозапис роботи комісій. Здобувачі, які з певних причин не долучилися, зможуть зробити це в резервні дні.

Проректорка з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’я Мальчикова зазначила, що в цілому ситуація по Херсонському державному університету – стабільна. За словами проректорки, у наступні дні комісії продовжать свою роботу. Крім того, долучаться інші факультети. Також Дар’я Мальчикова відмітила, що студенти медичного факультету спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія», спеціалізація “Фізична терапія” 5 грудня вже склали єдиний державний кваліфікаційний іспит, а саме перший компонент – це КРОК 2. Від завтра на базі Офісу ХДУ в Івано-Франківську здобувачі цієї спеціальності розпочнуть складання Об’єктивного структурованого клінічного іспиту в очному режимі.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У ХДУ визначили переможців студентської олімпіади з образотворчого мистецтва «Херсонські мотиви»

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН