Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У центральній бібліотеці Херсона відкрилася фотовиставка на військову тематику

До Дня Збройних сил України в центральній бібліотеці відбулося відкриття фотовиставки під назвою “Довжиною у війну”.
Це – спільний проєкт військовослужбовців Служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони ЗСУ: полковника Олексія Дмитрашківського та молодшого сержанта Олега Пальчика.
6 грудня презентовано лише частину робіт, а вже ближче до кінця року планується візит самих авторів проєкту до Херсона з іншою частиною фоторобіт та за участі шанованих гостей – амбасадорів культури в Україні.
Загалом фотоекспозиція нараховує понад 100 світлин, які постійно поповнюються новими експонатами та доробками.
На світлинах — фотодокази злочинної діяльності армії рф, обличчя та документальні портрети наших мужніх воїнів, що боронять державність України на різних напрямках та ділянках фронту, роботу бойових підрозділів Збройних сил України, динаміку зростання бойової міці та звитяги наших оборонців.
Також є фотографії, зроблені одразу після деокупації Київщини, — Буча, Бородянка, Стоянка. Це – тяжке нагадування про братський «руzzкій мир», який не дійшов до столиці всього кілька кілометрів. На виставці також можна побачити знімки людей, які не носять “піксель”, але теж наближають нашу Перемогу!
Фотоекспозицію «Довжиною у війну» вже побачили у багатьох країнах: Франції, Німеччині, Польщі, Італії, Іспанії, Нідерландах, Латвії, Литви, Естонії.
Світлини фотоекспозиції висунуто на конкурс від Міністерства оборони України, на здобуття премії імені Богдана Хмельницького, за краще висвітлення військової тематики у творах мистецтва у номінації “Твори образотворчого мистецтва військової тематики”.

 
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН