Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Берислав. Про розвиток спорту. Ігор Йосипенко

Ігор Йосипенко став учасником знакової спортивної події на Херсонщині. На власній сторінці у Facebook він написавВ суботу 16 квітня я вперше приймав участь в такому значимому для Бериславщини та Таврійського краю турніру з волейболу на кубок, присвячений пам’яті Віктора Корнійовича Сергеєва.

Особисто я не знав Віктора Корнійовича, але вже те, що упродовж 22 років, в місті Бериславі, на спортивному комплексі «Юність» його друзі, у пам’ять про цю чудову людину, кожного року організовують і проводять традиційний турнір з волейболу, свідчить, що це не лише перший директор дитячо-юнацької спортивної школи, а Людина і Вчитель з великої літери.

Саме завдяки ініціативі, наполегливості та особистої участі Віктора Корнійовича ми маємо на березі Дніпра такий чудовий спортивний комплекс, де і проходить цей турнір.

На жаль не всі бажаючі команди змогли прийняти участь у цих змаганнях, але ті, які були присутні в цьому залі, ще раз засвідчили, що волейбол є одним із найулюбленіших масових видів спорту і займає важливе місце у розвитку фізичної культури серед різних вікових груп населення.

Користуючись нагодою, подякував корифеїв цього виду спорту, а саме:
– вихованця Бериславскої спортивної школи, а нині директора ДЮСШ м. Нова Каховка Петра Анатолійовича Бойка
– і ветерана спорту, організатора волейбольного руху на Херсонщині, який створив аматорську команду – постійного учасника чемпіонату України з волейболу, Віктора Володимировича Дудченко

за активну громадську позицію, належні організаторські здібності та особистий внесок у розвиток фізичного виховання серед молоді їх було нагороджено грамотами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН