Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Актор Сергій Кияшко розповів, як вивозив доньку з окупованого Херсона

Вже 11 грудня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра медичної драми “Шпиталь”. Нова стрічка розкаже про роботу польового шпиталю, де в умовах війни об’єднуються лікарі з різних куточків світу, щоб рятувати життя. Одну з головних ролей у серіалі зіграв український актор театру та кіно Сергій Кияшко, – повідомляє пресслужба телеканалі “1+1 Україна”.

За лаштунками проєкту в ексклюзивному інтерв’ю для телеканалу “1+1 Україна” актор розповів про зйомки серіалу та свого героя. А також Сергій вперше відверто поділився, як війна торкнулася його в реальному житті.

 

“Це мій перший проєкт про воєнні реалії. Мій герой – волонтер, він ремонтує генератори, дістає людей після ДТП, шукає донорів крові. Робить усе, що раніше не доводилось. Сергій, так його звати, дуже принциповий, хоча інакше бути й не може, особливо в такі важкі часи. Як і кожен українець, він мріє про перемогу, про те, щоб закінчилась війна. Скажу по собі, до повномасштабного вторгнення мрії, думки, цілі були зовсім іншими. Я сам з Херсонської області, моя мама все ще лишається на окупованій території, і я маю банальну мрію, щоб наші хлопці перемогли, а люди могли спокійно жити. Хоча банальних мрій не буває, просто змінилися цінності. Я був найщасливішою людиною у світі, коли в кінці липня минулого року моя дочка виїхала з окупації, бо до цього я ходив, як з поламаними ребрами. Зараз душі усіх поламані”, – поділився Сергій.

 

У розмові актор розповів, як його 20-річна донька Марія опинилась в захопленому Херсоні, та чому не могла виїхати звідти. Також де саме Сергія та його рідних застала війна, та чому мама досі лишається на окупованій Херсонщині.

 

“Ситуація була насправді дуже страшна, насамперед тому, що 24 лютого моя донька знаходилась у Херсоні. Вона студентка та навчається у Києві, але в університеті якраз оголосили карантин і вона десь 15-го лютого, здається, поїхала до мами в Херсон. Тож війна застала мою доньку саме там. На той момент ще ніхто не розумів, що робити, куди їхати, це був жах. Вони потрапили під окупацію до кінця липня минулого року. Марія трималась доволі мужньо, але її стан був постійно пригніченим, адже 24 години на добу ти знаходишся у небезпеці, могло статися все що завгодно. Ми прийняли рішення вивозити Марію та її маму з Херсона, це було дуже ризиковано, та нам вдалося! Вони простояли на дорозі три доби, ми постійно були на зв’язку, я не знаходив собі місця, аж поки не почув від неї: “Тату, ми виїхали”. Моя мама досі лишається там, дуже хвилююсь за неї, вона сказала, що хоче зберегти родинний будинок для дітей, поки її не вдається переконати виїхати”, – поділився Сергій.

 

 

Не пропустіть прем’єру медичної драми “Шпиталь” вже 11 грудня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Розпочато розслідування: окупанти обстріляли Херсон, поранена працівниця дитсадка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН