Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні лікарів-неврологів привітали з професійним святом

1 грудня в багатьох країнах світу відзначається День невролога (невропатолога). Лікар-невролог – фахівець, який займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань центральної та периферичної нервової системи. Найбільш важливою проблемою неврології є цереброваскулярні захворювання.

У лікарні ім.Є.Є.Карабелеша, як у поліклініках, так і на стаціонарі працюють досвідчені і чудові фахівці, справжні спеціалісти своєї справи. Про це свідчать і численні подяки від пацієнтів, які звертаються до невропатологів за допомогою.

Цьому напрямку у лікуванні людей в лікарні надається велике значення. Працює команда фахівців, щоб вилікувати і відновити стан здоров’я пацієнта.

Наявність досвіду роботи і можливостей сприяло тому, що лікарня ім.Є.Карабелеша  підписала договір на закупівлі медичних послуг НСЗУ, що дозволяє надавати медичну допомогу в повному обсязі .

Багаторічний досвід роботи з хворими судинного профілю співробітників міського інсультного центру, відділення реанімації та інтенсивної терапії, неврологічного відділення, відділень діагностичного профілю в тісній співпраці з поліклінічними службами,  довели свою важливість та необхідність  в сучасних реаліях. Важливим є не тільки можливість надання невідкладної медичної допомоги хворим на інсульт в лікарні, але і вирішене питання як реабілітації, так первинної та вторинної  профілактики ЦВЗ.

Тож, зі святом вас, шановні колеги! Миру вам, добра і здоров’я!

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

В інтегрованому Центрі Херсонської клінічної лікарні отримали допомогу 1888 осіб

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН