Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Науковці ХДУ взяли участь у всеукраїнській конференції Спеціальної Олімпіади

 У Києві відбулася Національна конференція Спеціальної Олімпіади України. Серед учасників заходу – декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Іван Глухов, – повідомляє пресслужба ХДУ. 

Під час заходу правління і регіональні осередки звітували про свою роботу. Також підводили підсумки роботи, вітали переможців Всесвітньої Олімпіади в Берліні, що відбулася цього літа.

З раннього віку регіональні підрозділи Спеціальної Олімпіади дають дітям поштовх розвитку через спорт.

На заході був представлений і херсонський осередок, зроблено велику роботу щодо залучення вихованців та їх батьків до спорту, підготовки до міжнародних змагань у Берліні. Херсонці на Спеціальній Олімпіаді завжди демонструють високі результати.

До речі, Херсонський державний університет давно співпрацює з Спеціальною Олімпіадою. На базі факультету фізичного виховання та спорту і басейну ХДУ проходили тренування, змагання для сонячних дітей Херсона.

На знак вдячності за співпрацю та постійну підтримку заступниця голови Херсонської міської громадської організації «Серце матері» Любов Хорунжак передала від організації ректору ХДУ Олександру Співаковському подарунки – обереги, які херсонські сонячні діти зробили власноруч.

Пресцентр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН