Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сімейних лікарів привітали у Херсоні з професійним святом

Про це написали на офіційній сторінці лікарні.
З професійним святом вітаємо наших сімейних лікарів, наших мужніх захисників здоров’я, спеціалістів, які завжди поруч зі своїми пацієнтами.
Сьогодні в лікарні працюють переважно ті лікарі, які працювали і не залишали хворих і під час окупації міста, які, попри тиск ворога, витримали свою позицію, себе, своє покликання.
Зараз в умовах майже цілодобових обстрілів, попри величезний ризик, ви продовжуєте тримати своїх хворих – консультуєте, обстежуєте, контролюєте, підтримуєте – на прийомі безпосередньо, і на відстані також!
На вас спираються люди, на вас орієнтуються, навіть на ваш настрій, на ваш вигляд, ваші інтонації. Часто і для багатьох ви – чи не єдина можливість допомоги, на яку розраховують, чи не єдина зачіпка за життя.
Під час війни змінюються сенси, окреслюється дійсно важливе, рідне, справжнє. Здається, для херсонців сенс поняття сімейного лікаря теж змінився. Ви – потрібні… і не лише ваш фах, а і ваше людське – небайдужість, відгук серця… це все стало дуже живим і дуже важливим.
Дякуємо за вашу роботу, яка завжди так близька до болю. Дякуємо за вашу вірність, і це не пафосне слово, за те, що життя у місті тримається не в останню чергу в тому числі завдяки вам!
І, звісно, чекаємо на повернення лікарів, що перебувають в евакуації, і звідкіля також не полишають зв’язку з пацієнтами, відгукуються, радять, підтримують.
Здоров’я і сил вам, наші світлі. Все буде Україна!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН