Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся дводенний тренінг “Безпека в дії” для волонтерів, журналістів та активістів (фото)

Головним управлінням ДСНС України у Херсонській області спільно з Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області для волонтерів, журналістів, громадсько активних та свідомих херсонців було проведено дводенний тренінг “Безпека в дії: тренінг з реагування на вибухонебезпечні предмети та мінну небезпеку”.
На заняттях кваліфіковані спеціалісти ознайомили учасників з видами вибухонебезпечних предметів, ознаками небезпечних територій, офіційними та неофіційними різновидами маркування небезпечних територій. Також, до учасників тренінгу були доведені правила поводження та алгорим дій при виявлені мін та інших вибухонебезпечних предметів, – повідомляє ГУ ДСНС України в Херсонській області.
Програма другого дня тренінгу ознайомила учасників з основами домедичної допомоги, вони вивчили практичні прийоми надання допомоги при травмуваннях та пораненнях.
Всі, хто проходив тренінг, поділилися своїми позитивними враженнями від нього.
Учасники отримали сертифікати про проходження такого важливого у сьогоднішній час тренінгу та щиро дякували організаторам.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН