Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Великокопанівської громади пройшли тренінг в рамках проєкту “Діємо для здоров’я”

У місті Дніпро пройшов тренінг “Як змінювати поведінку людей у громадах за допомогою комунікації”, у якому взяли участь представники освіти, медицини та сільської ради з Великокопанівської громади.

Протягом двох напружених днів учасники говорили на дуже важливі теми: профілактику неінфекційних захворювань, фактори та групи ризику, про потреби цільової аудиторії та аналіз її цінностей.

Також в результаті плідної дводенної роботи представниці нашої громади розробили стратегію, план комунікаційних заходів та цілу інформаційну кампанію з питань профілактики цукрового діабету, які найближчим часом почнуть реалізовувати на території Великокопанівської ТГ.

Нагадаємо, що у травні поточного року Великокопанівська громада стала переможницею в конкурсі на участь в україно-швейцарському проєкті «Діємо для здоров’я». Саме тоді із 82 пропозицій з 5 цільових регіонів (Херсонської, Дніпропетровської, Полтавської, Львівської та Рівненської областей) було відібрано 20 учасників проєкту однією з яких стала й наша громада.

Головною метою цього проєкту є зменшення тягара хвороб та запобігання передчасній смертності, а також підвищення тривалості життя чоловіків та жінок шляхом інтегрованого підходу до профілактики, лікування та контролю неінфекційних захворювань.

Великокопанівська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН