Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вступна кампанія продовжується: приймальна комісія ХДУ зарахувала на навчання у жовтні ще близько 200 осіб

У Херсонському державному університеті на початку жовтня відбулося засідання приймальної комісії. Захід пройшов під головуванням ректора Олександра Співаковського, долучилися перший проректор, проректори, декани факультетів, керівники відділів, представники приймальної комісії, – повідомляє пресцентр ХДУ.

На порядок денний зібрання винесли 5 питань. Після обговорення члени приймальної комісії одноголосно проголосували за проєкти рішень та зарахували:

  • 62 особи, які вступають на 1 курс для здобуття СВО «бакалавр», «магістр» (222 Медицина) на основі ПЗСО за кошти фізичних та/або юридичних осіб і виконали вимоги до зарахування.
  • 19 осіб, які вступають на 1 курс для здобуття СВО «бакалавр», «магістр» (222 Медицина) на основі ОКР «молодший спеціаліст», «фаховий молодший бакалавр», «молодший бакалавр» за кошти фізичних та/або юридичних осіб і виконали вимоги до зарахування.
  • 32 особи, які вступають для здобуття СВО «бакалавр» на основі попередньо здобутої вищої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб і виконали вимоги до зарахування.
  • 80 осіб, які вступають на 1 курс СВО «магістр» за кошти фізичних та/або юридичних осіб і виконали вимоги до зарахування.

Також приймальна комісія зарахувала дві особи, які вступають для здобуття третього (освітньо-наукового рівня вищої освіти і виконали вимоги до зарахування).

 Загалом було зараховано  у жовтні  195 осіб на навчання: на бакалаврат, магістратуру на аспірантуру.  Вступна кампанія в ХДУ продовжується.  Виш релоковано до Івано-Франківська.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН