Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні підприємці та посадовці обговорили проблеми та перспективи розвитку бізнесу

У Херсоні відбулась зустріч посадовців від міської влади й податкової служби з представниками комунальних підприємств та місцевого бізнесового середовища.

Від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі участь у заході брав заступник начальника Ігор Клим.

На зустрічі обговорювалося багато питань. Через цілодобовий терор з боку рф підприємці щоденно стикаються зі складнощами. Їм важко відновити діяльність, а це негативно впливає на економічний розвиток регіону. Тож розв’язання кожного з проблемних питань є надважливою задачею, адже йдеться про забезпечення життєдіяльності та наповнення бюджету прифронтового міста.

Тож значна увага була приділена справлянню податків. Зокрема, Ігор Клим подякував підприємцям, котрі продовжують працювати та сплачувати податки, попри складну безпекову ситуацію. Розповів про новозміни в законодавстві щодо сплати місцевих податків і зборів, єдиного внеску та єдиного податку. Детально зупинився на питаннях щодо застосування РРО/ПРРО та поновленні відповідальності за порушення порядку проведення розрахунків. Наголосив, що податківці завжди відкриті до спілкування для розв’язання проблемних питань з метою забезпечення балансу інтересів платників податків та податкової служби.

Зустріч пройшла в руслі конструктивного діалогу. Учасники висловили пропозиції щодо поліпшення результативності взаємодії, прийняли узгоджені рішення та домовились, що такі зустрічі стануть регулярними.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН