Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ветеран з Одеси виграв грант на розвиток власної піцерії

Ветеран Олександр Голопотелюк – власник піцерії Veterano Pizza в Одесі, виграв кошти на розвиток власної справи від Українського ветеранського фонду.

Олександр воював з 2014 року у 28-й окремій гвардійській механізованій бригаді. Після поранення і демобілізації вирішив відкрити власний бізнес. До того отримав відповідну економічну освіту.

Ветеран придбав піцерію та став власником франшизи Veterano Pizza в Одесі. Настав час нового етапу бізнесу, Олександр запланував відкрити ще один заклад. Тому подав заявку на конкурсну програму від УВФ.

Український ветеранський фонд приділяє особливу увагу проєктам, які мають соціальну складову. Олександр каже, що планує безплатно постачати продукцію у лікарні та шпиталі для поранених. А також працевлаштовуватиме ветеранів і їхніх родин. Тому експерти вирішили підтримати ініціативу Олександра Голопотелюка.

Олександр вже мав досвід роботи з бухгалтерським обліком, податковою звітністю, тому йому було не складно зібрати всі необхідні документи та заповнити заявку на конкурсну програму #ВАРТО.

Ветеран відкриватиме новий заклад. Відповідно на отримані від Українського ветеранського фонду кошти придбає обладнання: піч, холодильне устаткування, тістоміс тощо.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН