Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери з Черкаської області відновлюють оселі жителів села Іванівка Високопільської громади (відео)

Села Іванівка, Новопетрівка та Миколаївка після деокупації відбудовують ремонтні бригади з Черкаської області.

 

Фермер з Іванівки розповів, як російські військові знищили його господарства, техніку, як йде відновлення. Черкащан тут уже зустрічають, як рідних. В який двір не зайти, де працюютьі будівельники, – скрізь лише слова вдячності.

Для місцевих жителів  підтримка – як ковток свіжого повітря і віри.

Вони вдосталь натерпілись від російських окупантів. Їхні звірства тут на кожному кроці… На сьогодні спільними зусиллями ми вже «реанімували» 45 будинків. Ще 35 зараз у роботі.

На місці скоординували наші подальші кроки: маємо максимально використати сприятливі місяці для відбудови. Враховуючи, що практично в кожному будинку – побиті дахи. Національний проєкт, що повертає Херсонщину до життя.

 

“Продовжуємо відбудову наших підшефних сіл. Незмінно пліч-о-пліч із Іванівкою, Новопетрівкою і Миколаївкою. Наші райони, обласний центр, соціально відповідальний бізнес і комунальні служби згуртувались для цієї справи. Дякую кожному! Окрім того, разом із друзями нашої області із Данії та Швеції привезли чергову допомогу: 20 тонн питної води, у селах із нею, нагадаю, проблеми, а також 27 кубів будматеріалів!”, – зазначив Ігор Табурець, начальник Черкаської ОВА. Працюємо далі! #плічопліч #разомвідбудуємо #WeBuildUkraine #українськийпівдень #вільніпівдень #явільнийпівдень #південь #деокупація #ukrainewar #Херсонщина

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН