Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У звільненому Високопіллі відбувся різдвяний концерт

Високопілля було звільнене у вересні. Близько півроку воно було під обстрілами.

Зараз до цього населеного пункту повертається місцеве населення.

“На сходах поневіченого Високопільського Центру культури і дозвілля молодіжний хор християнської церкви “Дім Хліба” заспівав різдвяних колядок.

Високопілля живе та відновлюється!

Ісус з нами! Славимо його!, – написав Руслан Застава.

 На різдвяний концерт прийшло чимало  місцевих жителів.

“Ми в себе дома! Слава Україні! Слава ЗСУ!”,-  прокоментував  Юрій Соколянський.

Попри все це… ми вдома. І сьогодні стоячи на рідній Високопільській землі біля таких страждальних, але таких рідних стін, ми наче між двух реальностей, але ми вдома.  І тут лагідно і незвично тепло світить сонце. І тут знову посміхаються такі знайомі і рідні обличчя. І тут вже співають молоді люди, які поспішали до нас у гості. І тут крізь випалену землю у січні витикаються квіти з під землі. І тут знову чути дитячі голоси.  І ми вдома… І ми живі! Ми й досі живі і радіємо життю! Ми зробили крок у Новий рік. Рік, який увійде в історію коли перемогла Україна!
Перемогла тих мерзенних орків, що хотіли нас просто стерти. Але, мабуть, вони так і не зрозуміють, що вічно житиме українська пісня, українська воля, українська сила, українська врода, український дух і український народ! Народ, який ніколи і нікому не зламати! Народ, який так палко любить свою землю, який так мужньо її захищає і береже… Ми вдома і ми хочемо низько вклонитися за цю можливість наших воїнам, нашим героям, які відстояли нам нашу землю! Будемо жити!”, –
підсумувала Тетяна Чередниченко.
Фото з соцмереж.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН