Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скадовська тероборона працює у посиленому режимі (відео)

Скадовський район межує з окупованим Кримом, є КПВВ Каланчак, тому велика увага приділяється теробороні.

«В такий складний для нашої держави час наші збройні сили в повному обсязі готові до виконання покладених на них завдань із забезпечення безпеки нашої держави разом зі спеціальними службами країни, підрозділами Міністерства внутрішніх справ та підрозділами територіальної оборони», — наголосив в інтерв’ю журналістам інформаційного видання «Український Південь» голова Скадовської районної державної адміністрації Михайло Павліш.

Наразі в Скадовському районі вживаються всі заходи з розбудови та забезпечення діяльності батальйону територіальної оборони в повному обсязі.

«Певною мірою виникають організаційні питання із облаштування місця розташування підрозділу, які поступово вирішуються за участі всіх 9 територіальних громад нашого району», — акцентував увагу Михайло Павліш.

Голова Скадовської районної державної адміністрації звернувся до мешканців району: «В жодному разі не піддавайтесь паніці. Паніка — це головний наш ворог. Наразі навколо України точиться інформаційна війна. Всі ми знаємо, що в інформаційній війні кожен постріл влучний, він влучає в наш мозок, наші сприйняття та цілі.

Оцінюючи ту чи іншу ситуацію, перш за все, звертайтесь до офіційних джерел — сайтів облдержадміністрації, райдержадміністрації. На них публікується достовірна та перевірена інформація. Кожен з нас повинен розуміти, що тільки в єдності наша непереможність та наша сила».

Джерело – відео телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН