Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

СБУ та Укрпошта ввели в обіг марку, присвячену роботі спецслужби

Служба безпеки України та Укрпошта презентували марку, присвячену діяльності спецслужби та її внеску у захист країни.
Марка про СБУ є фінальним випуском героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!». Її спецпогашення у Києві виконали Голова СБУ Василь Малюк і генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. Церемонія відбулася на території Національного музею історії України у Другій світовій війні, де також представлені експозиції зі знищеною технікою російських окупантів і не тільки.
«З перших днів повномасштабного вторгнення рф співробітники СБУ нищать ворога у найгарячіших точках і роблять все, щоб якнайшвидше звільнити нашу землю. Руйнування Кримського мосту – це одна з наших реалізацій. Переконаний, що унікальні спецоперації, які проводить СБУ, стануть сюжетами для нових марок», – зазначив Голова СБУ Василь Малюк.
Він подякував співробітникам СБУ за роботу і побажав, щоб кількість їх бойових виходів відповідала кількості повернень на місця дислокації. Також пам’ять загиблих Героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, вшанували хвилиною мовчання.
Як зазначив Голова Служби безпеки, стікери з маркою відправлять спецпризначенцям СБУ, які зараз працюють на передовій.
«Наші бійці зможуть маркувати ними боєприпаси, якими нищать ворога. І передавати окупантам своєрідний «привіт» від всіх українців. Запевняю: СБУ добре гасить не тільки марки, але й московитів!» – додав Василь Малюк.
За словами Ігоря Смілянського, тираж марки становить понад 1 млн примірників. Після спецпогашення її можна придбати у відділеннях Укрпошти у всіх регіонах країни та онлайн.
«Спільно з СБУ представляємо третій та завершальний поштовий випуск героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!», присвячений Службі безпеки. Маємо за честь закарбувати на марках спецпризначенців СБУ, які є реальними героями нашого часу, що виборюють незалежність та перемогу для нашої держави. У новинах уся країна бачить, як Служба безпеки щодня викриває колаборантів, руйнує їх підлі задуми та вселяє страх у ворогів постійною «бавовною», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.
Поштові набори «Служба безпеки України» доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, онлайн в офіційному поштовому магазині та маркетплейсах eBay та Amazon. Також можна придбати тематичний мерч: футболку «СБУ» та набір стікерпаків.
Т

Автор

Служба безпеки України

Інформація про роботу Служби безпеки України також доступна на офіційному Telegram-каналі: bit.ly/telegramSSU

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН