Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Житель Каховки організував волонтерський центр з виготовлення маскувальних сіток для військових

Про це повідомила  Каховська міська військова адміністрація.
 Громада залишається окупованою російськими солдатами, але жителі, які покинули рідне місто,  допомагають фронту.
“Знову вдалося відвідати волонтерський центр «Червона калина», засновником якого є  каховчанин Сергей Гончаренко. Нещодавно колектив центру змінив локацію і тепер займає більше за площею виробниче приміщення, ніж на початку своєї діяльності. Зі  збільшенням виробничих площ збільшилися можливості для виготовлення продукціі. Додатково було встановлено турнікет для плетіння сіток великих розмірів. Центр працює в дві зміни, бо замовлень на виготовлення масксіток для військових все більше і більше. І черга на виконання замовлення вже сформована не на один місяць вперед. Дівчата працюють цілими родинами, залучаючи чоловіків та дітей”. – повідомили на сторінці Каховської  міської військової адміністрації.
В кожне відправлення Сергей Гончаренко до сіток вкладає дуже корисні для наших хлопців на передовій подарунки. Це і павербанки, сухі душі, протимоскитні засоби, смаколики та засоби гігієни.
“Дуже приємно відчувати себе дотичними до такого благодійного проекту, знати , що навіть мала дещиця від нашої громади буде корисною для наших воїнів на передовій і хоч трохи полегшить їх перебування в окопах”, – додали в дописі.
.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН