Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Милівська громада отримала сучасний екскаватор в рамках міжнародної співпраці

 Сучасну техніку  Милівська громада отримаа в рамках меморандуму програми –  USAID DOBRE
“Завдяки співпраці з програмою USAID DOBRE, Милівська громада отримала сучасний екскаватор! Це дійсно велике досягнення, яке перевертає сторінку у відродженні та розвитку громади. Завдяки його наявності, ми зможемо значно покращити якість і швидкість виконання будівельних та ремонтних робіт, що сприятиме подальшому розвитку інфраструктури та підвищенню комфорту життя для всіх наших громадян”, – повідомила Любов Минько, начальниця Милівської сільської військової адміністрації.
  Співпраця USAID DOBRE і Милівської громади  – це приклад того, як світові організації можуть підтримувати та сприяти розвитку місцевих громад.
“Ще одна чудова новина – наш новий екскаватор вже поставлено на гарантійне обслуговування, що дозволяє нам бути впевненими у його надійності та тривалому функціонуванні.Щиро дякую USAID DOBRE та всім, хто долучився до реалізації цього надважливого проєкту. Наша спільна праця є ключем до успіху та процвітання Милівської громади. Разом ми зможемо здійснювати ще більші та важливіші ініціативи, що покращать наше життя та майбутнє”, – додала Любов Минько.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН