Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські фіксують наслідки чергових ворожих атак на Херсонщину: є поранені

Поліцейські фіксують наслідки чергових ворожих атак на Херсонщину
російські окупаційні війська продовжують тероризувати цивільне населення Херсонщини.
Минулої доби загарбники цілеспрямовано та підступно обстріляли житлові квартали мирних населених пунктів з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БПЛА. Після потрапляння снарядів зруйновані об’єкти життєдіяльності, а будинки непридатні для проживання.
Війська рф завдали авіаудар по смт Козацьке Каховського району. Під ворожим артилерійським обстрілом перебувало смт Білозерка, внаслідок чого поранено жінок віком 57 та 24 роки, в обох мінно-вибухові травми й уламкові поранення ніг.
В обласному центрі під ворожий удар потрапили цивільні будівлі в центрі міста, у Дніпровському районі, мікрорайоні “Корабел”, у передмістях та дачні будинки уздовж берегової лінії.
На місцях «прильотів» слідчо-оперативні групи поліції збирали речові докази та документували наслідки ворожих атак із боку окупаційних військ рф.
За минулу добу поліція відреагувала на 454 заяви і повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 25 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН