Мобільний сервісний центр МВС Херсонщини регулярно виїздить на деокуповані території. Наразі послуги надавались на запит громади з м. Нововоронцовка.

Ситуація у цьому регіоні складна. Спочатку інтенсивні воєнні дії. Потім велика кількість внутрішньо переміщених осіб, що прибули у місто задля порятунку від ворожих обстрілів та страшна трагедія — обміління Каховського моря через підрив дамби. Останнє спричинило вже вкотре перегляд умов існування та побуту. Тепер не затоплення, а навпаки відтік величезної кількості води лишив основного заробітку та перетворив на пустелю те, що слугувало місцевим джерелом існування та відпочинку.

Однак життя продовжується і як доказ існування постійного попиту на послуги мобільного сервісного центру МВС.

Для місцевих вже стало звичкою планування його приїзду.

Всі мають впевненість, що  попри існуючі труднощі, біла автівка з символікою сервісного центру МВС обов’язково своєчасно приїде в зазначене місце та надасть всім бажаючим можливість отримати посвідчення водія або свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Швидко, зручно та мобільно! – такі відгуки найчастіше чуємо про роботу адміністраторів, що відповідають за надання сервісу на виїзді.

Зі слів клієнтів – якість та швидкість послуг з початком військових дій змінились виключно в позитивний бік. А саме відсутність обов’язкової експертизи транспортних засобів та спрощена процедура обміну водійського посвідчення  значно скоротили час обслуговування.

Обіцяємо і надалі докладати максимальних зусиль задля повного відновлення Херсонщини, зміцнення довіри до державного сервісу та підтримання позитивного настрою у наших клієнтів.

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання та корисна інформація на сайті.