Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладач ХДАЕУ видав науковий посібник, який написав в окупації

 Наукове видання Іван Мринський  написав, перебуваючи в окупованому Херсоні.
Завершив роботу над виданням зараз, опублікувавши  науковий посібник.
“Отримав липневий подарунок від видавництва “Олді+” – новий навчальний посібник “Гризуни – шкідники сільськогосподарських культур, лісу і полезахисних лісонасаджень та їх природні вороги”, який, сподіваюсь, буде дуже корисним для навчального процесу. Дякую компанії Сингента за наданий матеріал, який був використаний у навчальному посібнику!”, –  написав професор ХДАЕУ Іван Мринський .
 У навчальному посібнику висвітлено 30 видів гризунів – основних шкідників сільськогосподарських культур, лісу і полезахисних лісонасаджень, приведено детальний опис їх морфології і біології розвитку, методик виявлення і кількісного обліку та заходи захисту від них.
“Приведено інформацію про 35 видів природних ворогів гризунів, представників класів: Птахи (Aves), Ссавці (Mammalia), приведено детальний опис їх морфології і біології розвитку. Опис всіх видів гризунів та їх природних ворогів супроводжується отографічним матеріалом.
Матеріали можуть бути використані агрономами по захисту рослин, науковими співробітниками, викладачами, аспірантами і студентами як навчальний посібник з дисциплін спеціальностей: «Агрономія», «Захист і карантин рослин», «Садівництво та виноградарство», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» , – додав Іван Мринський під дописом.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН