Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Освітянка з Херсона презентувала у Києві проєкт «Подолання навчальних втрат учнів у місцевій громаді»

08 липня 2023 року в Києві в рамках стипендіального курсу «Освіта задля успіху українців» під менторством Лілії Гриневич, проректорки Київського університету ім. Бориса Грінченка, міністерки освіти і науки 2016-2019 років, заступниця начальника управління освіти Світлана Омельчук презентувала проєкт «Подолання навчальних втрат учнів у місцевій громаді».
До обговорення проєктів долучилися Міністр освіти і науки Оксен Лісовий, голова комітету з питань освіти та інновацій у Верховній Раді України Сергій Бабак, віцепрем’єр-міністр Михайло Федоров. В проєкті порівняно освітні процеси Херсона, який розпочинав 2022 – 2023 навчальний рік в окупації, а завершував під постійними прицільними обстрілами ворога, з Любарською селищною територіальною громадою Житомирщини, яка не пережила жахів окупації і не зазнала таких жахливих руйнацій.
Громади різні, але проблематика спільна – визначення рівня освітніх втрат та їх надолуження, подолання стресу в умовах війни, забезпечення доступу до якісної освіти, запровадження електронного документообігу, формування етичного кодексу вчителя, активне використання можливостей та інфраструктури закладів позашкільної, професійно-технічної освіти.
Возможно, это изображение 1 человек и учится
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН