Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На фронті загинув житель Каховки

Про це повідомили на стоірнці Каховської  міської територіальної громади.
“Сумна звістка надійшла до Каховщини. 1 липня 2023 року на південному напрямку, наближаючись до рідної домівки, в жорстокому бою за право жити в незалежній, вільній країні загинув наш земляк – каховчанин Олександр, 1988 року народження. Загинув Герой, син, чоловік, батько. Двоє діточок залишились сиротами.
Каховчани, українці, рідні та друзі! Всі, хто кожен день, кожну хвилинку молиться Богу та чекає звільнення нашої Каховщини від окупантів, від всього того горя, яке принесла на нашу рідну землю загарбницька жорстока політика російської федераціі”, – повідомили на сторінці громади.
Також повідомили, що  на даний час немає можливості надати більш конкретну інформацію з метою безпеки рідних Олександра.
“Але настане той день, коли ми всі матимемо змогу віддати достойну шану нашим воїнам, які загинули в боротьбі за незалежність України, її територіальну цілісність та суверенітет, мужньо даючи відсіч противнику і залишаючись вірним військовій присязі, які обрали цей шлях і гідно пройшли його, виборюючи для кожного з нас свободу та право на життя під мирним небом. Вони навіки залишаться в серцях каховчан і в книзі пам’яті всієї України.
Щирі співчуття рідним та близьким. Доземний уклін і щира подяка!
Царство небесне і вічна слава Герою, який віддав життя за незалежність своєї Батьківщини!
Спочивай з миром, наш Захисник! Вічна пам’ять Герою України!”, – повідомили  на сторінці Каховської громади.
Возможно, это изображение текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН