Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На фронті загинув військовий із Каховки Дмитро Мурашкін

Про це повідомила Каховська міська військова адміністрація.
Захищаючи Україну, 9 листопада 2023 року, на південному напрямку смертю героя загинув каховчанин ДМИТРО ГЕННАДІЙОВИЧ МУРАШКІН (6.12.1990 р.н.), наближаючи кожного з нас до повернення в рідне місто.
Після закінчення Одеського університету внутрішніх справ Дмитро служив в патрульній службі Каховської поліціі, а через деякий час – кінологом патрульної служби, бо дуже любив тварин і вмів з ними ладити.
На початку повномасштабного вторгнення, в квітні 2022 року, Дмитро разом з батьком, став бранцем російських військових – їх було забрано в полон і кинуто на підвали поліції у Новій Каховці. Після визволення та виїзду на підконтрольну Україні територію, Дмитро прийняв рішення стати на захист рідної землі.
Він мав активну життєву позицію і жагу до справедливості. В свої юні роки перед ним були відкриті всі дороги, але він обрав шлях справедливості, шлях боротьби зі злом і продовжив його в боротьбі з ворогом, який прийшов на українську землю.
“Честь та шана Герою!Ми схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати, висловлюючи щирі співчуття родині і близьким загиблого Героя!”, – зазначили в адміністрації.
  
 Поховання Дмитра Мурашкіна, водія-електрика стрілецького взводу стрілецької роти, відбудеться в Одесі. Про день та час поховання буде повідомлено додатково.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН