Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розпочато відновлення матеріально-технічної бази ХДУ після окупації

Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський:

-Зустрівся з колективом, поспілкувались, домовилися рухатись за планом покрокового відновлення роботи ХДУ у Херсоні.

Триває інвентаризація матеріально-технічної бази університету, вирішуються питання підключення до електро-, водопостачання, облаштування укриттів.

Привіз 10 ноутбуків з числа тих, які нам нещодавно передав університет Кенту (Великобританія). З понеділка на них зможуть працювати наші співробітники, для яких ще з минулого разу ми організували теплий робочий простір зі світлом від генератору, інтернетом від Starlink. Також вже налаштували 20 комп’ютерів, які нам передав Сумський державний університет. Створюємо умови для стабільного проходження зимової сесії та роботи офісу у Херсоні.

Відвідав нашу Наукова бібліотека Херсонського державного університету – KSU Library. На жаль, рідкі та старовинні видання були вивезені самоназваною «адміністрацією» фейкового хгу під час їх «евакуації». Але повертаються на свої полиці ті видання, які вдалося зберегти. Триває кропітка та дуже важлива робота, бо уявити наші зали Наукової бібліотеки без книжок не можливо. Університет починається з бібліотеки, яка вже давно стала не просто книгозбиральнею, а справжнім простором для розвитку та освіти.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН