Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тварини з зоопарку у Новій Каховці потребують евакуації: як можна їм допомогти

Із проханням про допомогу у порятунку тварин зоопарку “Сказкова діброва” місто Нова Каховка. Нашим тваринам потрібна термінова евакуація звернулась у соціальних мережах Олена Навроцька:

-Зоопарк знаходиться на березі Дніпра у безпосередній близькості від Каховської ГЕС.

На сьогоднішній день тварини отримують корми та догляд лише завдяки вашій підтримці. Але з настанням активних бойових дій працівники не зможуть годувати та обігрівати тварин, звірі та птахи помиратимуть від голоду, холоду та бомбардування.

Єдина можливість врятувати життя тварин – це евакуація. Генічний сафарі-парк парк готовий прийняти у себе наших вихованців. Але ми маємо самі їх туди привезти. До того ж, потрібно забрати корми для них, які ми з вами заговорили влітку.

Для цього потрібні машини. За бензин та за перевезення ми сплатимо, це не безкоштовно. Потрібно забрати тварин та відвезти їх до Генічеського зоопарку. Будь ласка, хто має таку можливість, допоможіть нам!

Може бути хтось із приватного сектору, хто живе недалеко від Нової Каховки, зможе забрати до себе додому деяких домашніх тварин, таких як курей, кіз, баранів, осла тощо. Ми будемо вам дуже вдячні.

Я розумію, що зараз важкий час для всіх, і під час війни у ​​пріоритеті порятунок людей. Але ж ми на те й люди, щоб допомагати тим, хто слабший за нас, хто не може про себе подбати, хто без нашої допомоги просто не виживе.

Будь ласка, пишіть мені в Месенджер або Вайбер 066 073 19 04.

Ми дуже сподіваємось на вашу підтримку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН