Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Нової Каховки отримав чергову відзнаку від Командувача військ оперативного командування “Південь” ЗСУ  

Як вже повідомляло Онлайн Нова Каховка , напередодні нового року міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко отримав Подяку від Командувача військ оперативного командування “Південь” генерал-майора Олега Вишнівського.

Але вручав її не особисто Командувач, а його заступник Герой України генерал-майор Сергій Шептала. А 11 січня, генерал-майор Олег Вишнівський мав нагоду особисто привітати міського голову Нової Каховки та вручити йому чергову відзнаку.

На нараді, яку вчора проводило керівництво оперативного командування “Південь” в Новій Каховці, серед інших питань розглядались приклади інноваційних підходів у розбудові інфраструктури військових містечок, покращенні матеріально-технічної бази військових частин. Зазначалось, що саме в цій частині є позитивні зрушення. А відтак, перейнявши досвід колег, ставилась задача втілити позитивний досвід у підпорядкованих підрозділах.

За підсумками службово-бойової діяльності, кращі військовослужбовці були заохочені наказами командувача Сухопутних військ Збройних Сил України та командувача військ оперативного командування “Південь” грамотами, відзнаками та цінними подарунками.

Враховуючи значний внесок у підтримку та допомогу військовим формуванням, командувач військ оперативного командування “Південь” генерал-майор Олег Вишнівський вручив Новокаховському міському голові Володимиру Коваленку відзнаку “За заслуги”.

З цією відзнакою Володимира Коваленка також привітав присутній на нараді перший заступник командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант В’ячеслав Назаркін.

У свою чергу міський голова Нової Каховки подякував керівництву оперативного командування “Південь” за таку високу відзнаку його скромного внеску в ту співпрацю, яку він робив і буде надалі робити в питанні інтегрування в мирне життя Новокаховської громади військової частини, яка віднедавна дислокується в місті. Зроблені тільки перші кроки, а попереду величезна робота з будівництва житла, створення матеріальної бази для військових підрозділів, медичного, соціального, культурного забезпечення військових та їх сімей. На все це, дякуючи підтримці депутатського корпусу, вже закладені кошти в бюджеті поточного року.

Особливу увагу містяни надають військовим, які сьогодні виконують свою місію в зоні ООС. Тільки за останній місяць двічі відправлялась благодійна допомога на передову і готується вже наступна поїздка.

– Саме тому цю відзнаку сприймаю не як особисту нагороду, а як відзначення зусиль депутатів, членів виконкому, трудових, освітніх, аматорських колективів та й всіх пересічних новокаховчан, які виконують свій громадянський обов’язок і посильно допомагають рідним Збройним силам України, – сказав на завершення Володимир Коваленко.

До речі, це єдина відзнака, яка вручалась на цій нараді цивільній особі.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН