Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перші екскурсанти пройшли маршрутом «Казкової Нової Каховки»

Новий екскурсійний маршрут «Казкова Нова Каховка» запровадили фахівці відділу культури і туризму Новокаховської територіальної громади Херсонщини, повідомляє Online НК.

Її основна аудиторія – діти дошкільного та шкільного віку, які отримують цікаву туристичну інформацію у вигляді справжньої казки та знайомства з казковими героями.

Першими по новому туристичному маршруту пройшли 17 екскурсантів із сіл Піщане та Корсунка Новокаховської територіальної громади.

Разом із екскурсоводом Наталією Ільницкою школярі відвідали музей історії міста та картинну галерею, оточили обіймами вікові платани та доторкнулися до вод кришталевих джерел, згадали казкових героїв та сфотографувались біля них на дитячому майданчику, покаталися на атракціонах та відвідали «Казкову діброву» у Новій Каховці.

Враховуючи карантинні обмеження щодо дитячих таборів подібний відпочинок приніс дітям неймовірний позитив та незабутні емоції.

Дякуємо завідуючій Піщанського клубу Олені Луговській та завідуючій Корсунського клубу Олені Єфремовій за організацію чудового заходу та турботу про дітей.

Отож, запрошуємо дітей нашої та сусідніх громад на екскурсію «Казкова Нова Каховка», яка може продовжитись катанням на атракціонах у «Містечку атракціонів» і відвідуванням міні-зоопарку «Казкова діброва», де можна замовити комплексний обід та скористатися іншими дитячими розвагами!

Тривалість екскурсії – 2 години.

Екскурсія проводиться за обов’язкової попередньої домовленості! Телефон для замовлення +38(050)749-98-13 (Наталія)

Маршрут екскурсії: Музей історії – Картинна галерея – Альтанка Олександра Довженка – Вікові платани – Кришталеві джерела – Дитячий майданчик – Паркова алея – Фонтан біля Літнього кінотеатру – Парк атракціонів.

Великі організовані групи за домовленістю можуть замовити екскурсію в інші дні.

Вартість екскурсії: група 5-9 осіб – 60 грн, група 10-20 осіб – 50 грн, діти до 6 років – безкоштовно, до 12 років – 35 грн.

Обов’язково приходь разом з друзями! Відкрий для себе рідне місто по-новому!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН