Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці провели соціальну акцію

У новорічні свята міський голова Володимир Коваленко та представники благодійного фонду «Нова Каховка» завітали з подарунками та святковими побажаннями до багатьох новокаховчан.

Привітали родину Добролюбових – маленька Тетянка завжди чекає Володимира Івановича у гості на Новий рік. І він ніколи не порушує традиції – завжди її вітає. Так було і цього разу. До речі, минулого року на один зі святкових днів Володимир Коваленко на прохання дівчинки подарував їй … рудого котика. Подивіться, який красень виріс! 

Побували представники Благодійного фонду і у Свято-Андріївському Кафедральному Соборі – передали подарунки. А також відвідали дітей, які нині проходять лікування в дитячому і дитячому інфекційному відділеннях міської лікарні.

Отримали новорічні подарунки від міського голови і БФ «Н.Каховка» (керівник Олена Ходорковська) і малюки санаторію «Джерельце», та кардіоревматологічного санаторію «Дружба».

Завжди чекають на гостей у Дніпрянському психоневрологічному інтернаті – і цього разу їх не оминули увагою.

Новорічні свята – чарівна пора. Кожен в ці дні мріє не лише про подарунки, а про увагу, про радість спілкування з добрими і щирими людьми. Тож давайте будемо щедрими на посмішку, добре слово, щирі побажання і вчинки, які подарують кожній людині відчуття свята. І на подарунки – важлива не їх вартість, а те, що вони подаровані від чистого серця!

З Новим роком та Різдвом Христовим всіх вітають міський голова Володимир Коваленко і Благодійний фонд «Н.Каховка» (керівник Олена Ходорковська).

 

Джерело – Радіо Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН